Home » Arts & Culture

AKTV Centurion vereer Redakteur

13 May 2014 No Comment

Tydens die funksie om The Centurion se vyfde bestaansjaar te vier, het Sakkie Kotze (ATKV Direksielid en Voorsitter van die AKTV Centurion) die redakteur, Dorothy Wye verras met ‘n oorkonde om haar en die koerant namens die inwoners van Centurion geluk te wens en te bedank vir die wye dekking van gemeenskapgebeure.
Die redaksie bedank graag die Ronnie en die W&G Team hondeskou, die ATKV gaskunstenaars en Leon Arnaud, Marlene Bezuidenhout en Gerard asook Renier Joubert wat goedgunstiglik opgetree het.
Vir hulle bydraes bedank ons ook al die borge en in besonder Kiepersol Dienssentrum, Colour Me Green Décor, Print Factory, Dragonfly Media, Hirsch’s Centurion, Paragon Generations, Honey Jewellers, Herbalife, Fashion & Style Club, Annique, Fifth Avenue Jewellers, BNI Pretoria, M&F Juwele, AiYellow, The Tax Shop, Monna’s Photography, Elize Mare Photography, Miglio Juwele, Kia Centurion, en Lyttelwood Guesthouse and Restaurant.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.